Alla inlägg under februari 2012

Av Ida Söderblom - 24 februari 2012 12:39

Fredag och vågdag.. jag hade inte alls nå stora förhoppningar, men minus var det iaf :)


24 Februari

-0,5 kg


det är iaf minus, om ändå inte ett så stort minus.. bättre än inget :) näsan känns bättre å bättre så förhoppningsvis så kanske jag kan ta mig ner på gymmet till veckan? :)

har även gjort iordning en matlista, för ibland blire lätt att man hoppar över ett mål i sin ensamhet när sambon är borta och fantasin tryter.. får se hur länge vi håller matlistan denna gång ;)


näe, nu ska jag se om bilen starar så jag tar mig ner på byn å handla inför kvällens middag, så fåre bli storhandling med päälsk imorgon :)

pusspuss


Av Ida Söderblom - 23 februari 2012 17:40

Idag har varit en riktig hemmadag.. jag har städat, plockat, kikat på tv och bara tagit de lugnt.. lagat mat har jag oxå hunnit med, så 2 av massor med matlådor är klar för Eriik att äta till veckan på jobbet :)

men jag är långt ifrån klar med städningen, det har gått lite segt idag.. haha.. men allt är ju bättre än inget.. jag har ju för 17 fortfarande julgardinerna uppe ;) hahah


min telefon har även fått nå fnatt, så jag har inte fått några sms på nån dag.. har inte direkt tänkt på det, förens Emmelie ringde å frågade om jag inte fått henne sms..

men efter en omstart så rullade de in en massa sms å plingade en hel massa.. haha :P

nu ska jag fortsätta glo tv och ta de lugnt.. egentligen borde jag gå en promenix med tanke på att det är vågdag imorgon, men jag vill inte gå ensam i mörkret.. men näsan känns nästan bra idag.. men bara nästan..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 februari 2012 12:38

Vecka 13 (12+5) idag.. På lördag går vi in i andra trimestern och det har redan gått en tredjedel av graviditeten.. känns ofattbart!


Mitt illamående är borta, dock så är jag känsligare för vad jag äter.. får lätt dumping om jag äter fel, så det gäller att tänka sig för ibland.. men samtidigt äre ju bara bra att inte äta sötsaker eller fel mat :)

Jag som annars brukar kunna gå flera timmar utan att behöva kissa, får nu springa på toa ofta.. minst 2 ggr per natt, så vi får väl se hur mycket jag måste springa å kissa längre fram i graviditeten :P


Däremot så känner jag rädsla inför att gå upp i vikt.. jag vet att det är helt normalt att göra det när man är gravid, men samtidigt brukar man inte gå upp lika mycket när man är överviktig som jag..

Men jag tror rädslan sitter i att nu när jag väl har gått ner så pass mycket som jag har, även om jag har långt kvar till mitt mål, så vill jag inte börja gå upp igen..


Enligt datumet som BM räknade ut att Sesamfröet borde har blivit till så har jag gått ner 2,1 kg sedan dess.. har verkligen varit en jojjo, och om det har med h*n att göra eller för att jag varit så krasslig och inte kunnat träna har jag ingen aning om.. men vi får väl se vart de slutar..


Vi har funderingar på att berätta för våra föräldrar i helgen, men jag vet inte om jag är redo för det.. men samtidigt håller jag på att försäga mig hela tiden.. :P det är lite svårt ibland att inte få dela med sig av den lycka vi känner..

till veckan ska jag ta nya prover igen, så får vi se vad de visar..

annars är nästa "kontroll" det riktiga ultraljudet i början på april :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 februari 2012 21:02

uuh.. jag sitter här i soffan och håller på att somna.. :P är väl bara lyda kroppen och krypa ner under täcket, desto fortare blir det fredag och Päälsk kommer hem.. förhoppningsvis!


idag har jag umgåtts med Emmelie :) vi har surrat en massa och vi lyckades även klämma in en kort promenix, allt är bättre än inget :P åt middag med Eriiks föräldrar och var även förbi en sväng hos Eriiks morbror tillsammans med Johanna.. av dem fick vi ett jättefint köksbord och stolar :)

men nu ska jag sooooova, kroppen skriker efter kudden!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 februari 2012 08:54

Här sitter jag, redan påklädd och ätit frulle.. så gick det med den sovmorgonen :P fast å andra sidan har jag sovit som en stock hela natten, somnade väl strax efter nio.. vaknat två ggr av oro, men somnat om igen efter att jag fått pratat med Mr Päälsk..


så vad ska jag göra nu då? jag borde verkligen verkligen verkligen städa.. men jag vill inte :P solen håller på att stiga upp så jag kanske ska gå ut och joina den en stund på en morgonpromenix? :)

nästäppan har lättat lite iaf, 4 dagen idag som jag vägrar nässpray.. mina läppar skriker på mig att ta den så de inte ska spricka varje jävla natt, men icke! jag vill bli bra nu.. helst igår!

väntar även på att Emmelie ska vakna och höra av sig, så får vi se om vi kanske hittar på nå bus innan det är dags för henne att jobba kvällen..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 februari 2012 19:59

kan lova er att jag är sjuuuukt trött.. väckarklockan ringde kl 3 efter en natt med väldigt orolig sömn.. ingen höjdare att sova ensam när man vant sig vid att ha den man älskar bredvid sig.. men det för ju något gott med sig så det är bara bita i det sura äpplet och härda ut.. fredag, fredag.. ge mig fredag och en famn att sova i!


iaf så har det gått jättebra att jobba idag.. mycket körningar, inte en lugn stund.. började dagen med 4 italienare.. den första hade nog tagit minst 1 flaska parfym på sig, den andre var en märkesnörd utav rang.. och då snackar vi inte adidas eller nike, utan typ gucci(?!).. den tredje han kunde nog inte leva utan sina cigg för han stank verkligen och den fjärde sa beeela (ciao beeela) i nästan varje mening.. haha.. tror jag fått min beskärda dos av italienare idag :P


för övrigt så har det varit semlor jävlat överallt idag.. fettisdagen är verkligen inte en dag för sådana som mig som verkligen hatar semlor.. uääk å blää, de får ni allt behålla själv ;)

däremot så vart jag bjuden på goomidda av Emmelie, inge bruna böner och fläsk som oxå hör till traditionerna denna dag utan köttfärssås och pasta..


nu tänker jag sova.. har hållit ut till nu, men jag orkar knappt hålla ögonen öppna.. zzznark! bra på ett sätt att vara så totalt utmattad, då borde jag inte ha svårt att sova utan Päälsk..

och på tal om det dära sura äpplet, ska nog äta ett äpple till mellis innan jag kryper ner under täcket..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 februari 2012 19:41

Denna dag har verkliven varit både upp och ner.. varit på äventyt i Lule med Emmelie iaf :)

men tyvärr så måste jag sova ensam resten av veckan för Eriik har åkte iväg å provjobbar för ett nytt företag i Gällivare.. uuh.. jag borde vara van att sova ensam, men nu är det ett bra tag sedan..

däremot så ska jag få jobba imorgon, så väckarklockan ringer kl 3 typ.. uuuhä, tidigare än tidigast.. bäst för mig att gå å sova så jag orkar upp.. om jag nu kan somna ensam..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 februari 2012 21:40

Tänkte bara säga att jag lever.. är sjukt less på att vara täppt i näsan och idag har jag vägrat nässprayen.. nu tänker jag sova och hoppas på att inte snarka Eriik ur sängen inatt..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards