Alla inlägg under februari 2012

Av Ida Söderblom - 17 februari 2012 22:58

näe, vet ni vad.. nu tar jag min nya nässpray å går å lägger mig! hoppas på att få sova en hel natt..

nattinatt och sov gott.. imorgon väntar mustaschtillverkning och vedbärning..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 februari 2012 20:32

Nu är det 2 veckor sedan vi hade någon dagens vägning här i bloggen, eftersom vi var i fjällen förra helgen.. Däremot så vägde jag mig ju hos läkaren förra veckan, och enligt hennes våg hade jag gått ner den veckan.. men denna vecka vare inte lika roligt..


17 Februari

+0 kg


jaja, vi får väl se vars de här tar vägen.. är less på den här jojjon, att stå still, gå upp, gå ner, stå still, gå upp, gå ner, stå still, gå ner, gå upp, stå still.. ja, ni fattar..

vill bli av med den här jääävla förkylningen så jag orkar nå, även om det bara är en promenix eller två så skulle jag vara nöjd.. gymmet saknar jag oxå, och har sån ångest över att jag inte varit där på så sjukt länge :(

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 februari 2012 08:49

jäääs! lagunan gick genom besiktningen.. :D vi fick hålla på nån timme med att byta bromsmojsarna bak och se till att handbromsen blev sträckt, men het klart värt de nu när hon gick genom besiktningen :D


sitter i soffan å fryser om fötterna och är nervös.. ska iväg på en viktig grej i Lule vid tolvtiden, håll tummarna för mig att allt går bra! :D

ska även försöka inhandla lite mustasch-relaterade prylar ;)

men nu ska jag dumglo lite tv å försöka få upp nå värme i fötterna, måste även göra iordning nå mellanmål att ta med till Lule..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 februari 2012 19:06

Maten står å puttrar på spisen och Eriik är snart hemma :) tyvärr så blire inge hemmamys denna kväll, utan vi måste ner på garaget å kolla över handbromsen på lagunan inför besiktningen imorgon..

sen har jag även ett möte i Lule vid 12 imorgon, så jag måste verkligen ha bilen så besiktningen måste gå bra :P men jag tycker att de alltid gnäller om handbromsen..


nu har jag använt nässpray i en vecka, eller på fredag äre en vecka med ett uppehåll i söndags.. jag vill verkligen inte bli beroende av den.. men jag läste nå om en spray som inte är beroendeframkallande som jag funderar på att köpa om näsan inte är bättre på fredag.. jag hatar att vara täppt i näsan.. det gör vi nog alla..


nu maaat! :) currykasslergryta med ris.. omnomnom!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 februari 2012 15:46

Jag hatar att vara utan bil! Eriik har min bil nu när han pendar på jobbet.. Då han kör så långt varje dag så förstår jag honom att han vill ha en bekväm bil att köra, och det är väldigt skönt att vi inte behöver betala drivmedlet.. Men jag känner mig så låst utan bil! :(

Som tur var kunde snällast Emmelie skjutsa mig till Pite både igår och idag.. :)

Men med tanke på att vi har 6 bilar ( 3 med motorn utanför ;) ) så tycker jag allt att vi borde kunna ha 2 bilar som funkar iaf.. ;) haha.. Hoppas Eriik kan få lite tid över i helgen till att felsöka 140in..

Sedan ska vi börja kolla över motorn till 850in, om vi måste köpa oss en "ny" eller om det är värt att laga motorn.. För jag tänker inte sitta här hemma utan bil.. Blir jag utringd på lite jobb blire jättetjorvigt eller så måste jag säga nej, å de vill man ju verkligen inte..


Näe, så nu bestämmer jag att det blir garagetjänst som gäller i helgen.. Hoppas bara Eriik är lite bättre i ryggen så han orkar göra nå.. Bäras in ved ska det oxå göras i helgen..

Tillverka en mustasch måste jag oxå göra innan lördagkväll ;)


Imorgonbitti äre ombesiktning av lagunan, så hoppas hoppas hoppas hon går igenom.. Eriik måste skruva i henne ikväll å se om han får till handbromsen..

Pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 februari 2012 20:04

Besöket på specmödra idag gick riktigt bra! :) Så mysigt att få se det lilla livet första gången..


Det var ett VUL idag, alltså ett vaginalt ultraljud.. å tyvärr så gjorde han illa mig läkaren.. :( första gången som det gjort så ont under en gynundersökning.. om det berodde på att jag är gravid eller om den manliga läkaren inte var så försiktig låter jag vara osagt.. otrevligt var de iaf..


Men nu hänger det bilder på lilla Fröet här hemma, man blir så varm i hjärtat och glad så fort man ser bilderna :)

Jag kunde inte ha fått en bättre alla hjärtans dag present än att få veta att lilla Fröet mår bra!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 februari 2012 20:01

Nu är jag sjukt jävla less på att vara sjuk! :( halsen gör ondare å ondare och tillsammans med halsbränna äre inte så vidare kul kan jag lova er.. misstänker även feber, kanske är dags att införskaffa sig en febertermometer? :P


Idag är det iaf Alla Hjärtans Dag :) jag och min snygging firade ju det i lördags när vi var i fjällen.. vi brukar alltid fira det där uppe tillsammans :) Så jag vart väldigt förvånad idag när han kom hem med blommor och ett fint kort.. <3

Jag hade gjort iordning middag och till de fick han mackor som jag hade gjort till hjärtan och skurit pålägget som hjärtan oxå.. ;) vad gör man inte för att mysa till det.. hihi..


Nu ska jag ta min förkylning och gå å sova.. Hoppas på att få sova bättre inatt och inga spruckna läppar.. :P

nattinatt och sov gott..

pusspuss

B12

Av Ida Söderblom - 13 februari 2012 18:13

Mina B12värden låg på gränsen till för lågt.. så imorgon äre dags att lösa ut en till medicin att börja knapra på.. bara hoppas på att det hjälper och värdena blir bra igen :)


annars har jag inte gjort många knop idag.. vaknade halv åtta imorse av att min överläpp sprack! aaaj säger jag bara.. händer varje gång jag är förkyld.. :( inte roligt.. hjälper inte att jag sprayar näsan innan jag sover, andas ändå genom munnen så den blir jättetorr.. ja, inte gick de somna om efter det iaf..


efter de har jag bara tagit det lugn å småplockat lite här hemma.. nu står det en lasagne i ugnen och jag väntar på att min underbara pojkvän ska komma hem! :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards