Alla inlägg under mars 2012

Av Ida Söderblom - 16 mars 2012 14:51

Måste ju bara visa vad jag köpte i Sundsvall ;) enbart för att den har samma färger som älskade Krocko! :) Tyvärr var minsta storleken 62,

så om vi inte får en jättebäbis får vi nog vänta en stund med att använda den ;)


 

Av Ida Söderblom - 16 mars 2012 10:58

Så kom illamåendet med posten idag oxå.. jag som trodde jag skulle få slippa detta nu i andra trimestern.. jaja, jag fick ju några veckor utan det iaf.. :)

men det är nästan värre nu än i början av graviditeten.. nu mår jag illa hela dagen, inte alls sugen på mat vilken leder till att jag slarvar med mina måltider.. äter en rostmacka för att det tar bort illamåendet ett tag iaf..


det värsta är nästan att jag inte kan kräkas.. hur konstigt det än låter.. det är sjukt jobbigt att gå omkring å tomhulka.. och ont gör de..


men men, jag å Päälsk ska iväg å handla imorgon så jag får väl försöka köpa hem sånt som jag faktiskt är sugen på, så jag får i mig nå iaf.. bara hoppas på att det blir bättre snart :)

måste komma ihåg att ringa å boka om vår ultraljudstid oxå så Eriik får vara med denna gång..

V 16 (15+6) idag.. fattar inte vart tiden tar vägen.. :P när vi fick veta det var vi i V 7 (6+2).. ojoj :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 mars 2012 09:42

bara timmar kvar till Eriik kommer hem! längtar ihjäl mig.. haha :) även om vi var van att vara ifrån varandra längre perioder, ibland över en månad, så äre nästan jobbigare nu när vi har fått haft varandra nära ett tag och sedan blire sån här borta period.. men men, det är bara bita ihop.. efter påsk börjar han jobba 7 dagar och sedan vara hemma 7 dagar :) jobbig borta period men underbar hemma period..


sitter å funderar på vad jag skulle ha hittat på för goomiddag idag.. alltid mysigt att göra nå lite extra på fredagkvällarna.. :) ska kolla vad jag hittar i frysen.. kantarellstuvning ska jag då ha med iaf..

men nu en sväng med snabeldraken..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 mars 2012 20:08

uuh, idag har jag verkligen varit seg i kroppen och många tankar som har snurrat.. bara varit hemma, men har ändå inte fått så mycket gjort som jag hade hoppats på..

och maten idag ska vi inte prata om.. rostmackor med ost är det enda jag fått i mig idag, verkligen inte mått prima!


kan inte bestämma mig för om jag ska väga mig imorgon eller inte.. är ju så van att göra det varje vecka, att ställa om till varje månad blir lite knas.. jag vill som "hålla koll".. :P

men med tanke på att det inte blivit någon motion, förutom en snabbsväng på gymmet igår, och att jag slarvat med maten och mått dåligt så lär det ju inte vara nå resultat jag är nöjd med..


däremot så kommer Eriik hem imorgon, och jag kan lova er att jag längtar!

nu ska jag fortsätta kika på tv..

kanske, kanske, kanske jag kan få i mig nå annat än rostmacka till kvällsmellis.. men bara kanske!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 mars 2012 22:19

Är hemma i huset nu.. Min rygg mår verkligen inte bra efter 55 mil ner till mammi, 8 nätter i hennes bäddsoffa och sedan 55 mil hem hit igen.. uuuääh! :(

Kom hem vid 17 tiden, har hunnit med att starta en diskmaskin, gå ut med soporna, en snabbsväng på gymmet, träffat lite vänner och svärmor..


Kan lova er att det är inte så roligt att komma hem till ett hus som man lämnat vind för våg, och ingen har varit hit på 8 dygn.. intorkad disk och luktande sopor.. tur iaf att värmen hade fungerat annars har jag nog sovit i bilen eller nå ;) men men, får ta tag i resten imorgon..


på ett sätt äre skönt att vara hemma, men inte att vara ensam.. så många tankar som hinner ikapp.. meen, 2 nätter sedan kommer min älskade sambo hem och tar hand om mig.. inte roligt att vara ifrån varandra i 2 veckor, saknaden är stor vill jag lova...

men nu ska jag då sova, lär slockna som ett ljus innan tankarna kommer med tanke på hur slut jag är i kroppen.. och om det fattas nån bokstav här eller där i mina inlägg framöver så äre för att mitt tangetbord inte riktigt lyder mig längre.. ;)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 mars 2012 22:13

Uuuh, mammas soffa tar död på min rygg.. Inte roligt :( kanske ska åka på ikea, göra inbrott å sno en skönare soffa? :P kanske lönar sig i längden att betala för den dock ;)
har inte riktigt bestämt när jag åker hem än.. Ska Eriik jobba i helgen så blir jag kvar här, annars åker jag troligast imorgon eller lördagmorgon..
men nu ska jag då krama kudden, ska försöka mig på en promenix eller så imorgon.. Kanske kolla in gymmet/träningsrummet här där mamma bor och få tankarna på nå annat ett tag..
nattinatt och sov gott..
pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 mars 2012 22:09

Fick ett samtal idag som förändrade slutet på denna dag väldigt mycke.. :( men men, vi får hoppas på det bästa.. Har inge internet här så de kommer nog troligast bli lite tyst från mitt håll eller ett å annat kort mobilinlägg som detta.. Ska försöka sova nu iaf.. Nattinatt och sov gott! Pusspuss

Av Ida Söderblom - 5 mars 2012 18:42

efter 12 timmar bakom ratten kan jag säga att jag är mör i kroppen.. trött som jag vet inte vaad! :( har varit körningar exakt hela tiden idag.. vi är ju en bil kortare när det är sportlov, och idag vare mycket så det blev körigt ett tag.. men vi löste de iaf :)


som tur var så fick jag middag hos Eriiks mammi, och det finns en matlåda i kylen här hemma till lunch imorgon så jag kan bara ta det lugnt ikväll.. :)

nu ska jag krypa ner under filten i soffan så får vi se om jag somnar här.. är nattbil imorgon, men lär behövas under dagen.. har en körning vid nio iaf..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards