Alla inlägg under maj 2012

Av Ida Söderblom - 22 maj 2012 10:44

ett en så bra grej som ett sommarjobb kan ställa till så mycket bekymmer, tankar och omplanering.. Sundsvallsresan i början av Juni kommer nu istället blir kort, kortare än kort, och det går inte ens några bussar som passar in med mina tider.. blää! :/

Av Ida Söderblom - 22 maj 2012 09:29

wiihoo! äntligen tisdag och mindre än 12 timmar kvar tills min snygging står på perrongen i Boden! :D


sotaren har varit här, och allt såg bra ut.. så det är bara att elda på tyckte han.. :P då jag sa att vi slagit av värmen för några veckor sedan blev han chockad att vi ändå höll så pass varmt inne.. bra isolerat hus är svaret! :) och när jag bad om ursäkt för att jag inte lyckats få ut stegen ordentligt så sa han "absolut ingen fara! den står ju på plats, det gör den inte på många ställen".. :) så jag och huset fick iaf betyget godkänt.. :P


så vad har dagen att erbjuda då? ska till Pite på föräldrautbildning, passa på att handla lite när jag ändå är där.. sedan blir väl hemma å äta nån middag för att sedan styra mot Boooooden och snyggaste killen i världen! :D nähä, vadå att jag har saknat honom.. haha


men vad ska jag då hitta på fram till kl 14 idag då det är dags att fara? funderar på att baka lite filurer.. ja, så får det nog bli.. men först glo på ett avsnitt av One Tree Hill :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 maj 2012 14:57

Herreguud vad tiden springer iväg! Idag går vi in i vecka 26, och på lördag är det mindre än 100 dagar kvar till beräknad förlossning! haha.. :P


  • Din graviditet startade Mån 28 nov 2011.
  • Din menscykel är ca 28 dagar
  • Du blev gravid ungefär Mån 12 dec 2011 (ägglossningen).
  • Du är på dag 176 av 280. (62,9%).
     
  • Du är i vecka 26.
  • Du har gått 25 fulla veckor och 0 fulla dagar (v25+0).
  • Du är i 6:e kalendermånaden.
  • Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
  • Du är i trimester två.
  • Beräknat förlossningsdatum Sön 2 sep 2012
  • Du har 104 dagar kvar till beräknad förlossning.

I övrigt så har Sesamfröet gått från att vara en morgonpigg krabat som rör på sig mycket på morgonen/förmiddagen gått till att bli en festprisse som härjar runt på kvällen! :P

Igårkväll så var det full rulle i magen fram till strax efter elva på kvällen, och mellan fyra och sju imorse ville hjärtat vårt inte heller sova.. ;) men det gör mig inte så mycket, det är bara mysigt..


Imorgon äre dags för träff 1 av 3 på föräldrautbildningen, som jag egentligen inte har en aning om vad det är för nå? Eriik hinner tyvärr inte hem för att delta på denna träff, men nästa hinner han vara med på :)

Och på torsdag äre dags för träff med vår underbara BM igen, lyssna på lillhjärtat och ta första SF-måttet.. och vet ni vad!? Eriik är hemma då! =D lyckan är total! så glad för hans skull att han får vara med lite oxå :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 maj 2012 22:55

Inatt och en natt till.. sedan får jag sova i famnen i en heeeeel vecka, jag behöver inte berätta att jag längtar va? :) det tragiska är att veckan då Eriik är hemma verkligen flyger fram, och den vecka han jobbar är segare än snigelslem utblandat med sirap..

men snart, snart är han hemma igen!

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 maj 2012 20:30

idag har jag iaf varit lite kreativ :) kokat jordgubbssylt, färdigställt några smyckes beställningar, gjort en banankaka, koka kycklinggryta så gubben får nå matlådor, gjort ren ugn och micro, diskat undan, plockat lite här å där.. :)

imorgon blire att sota ur pannan och sopa ihop lite i pannrummet eftersom sotaren kommer på tisdag, å då vill man ju ha lite fint där han ska rota iaf ;) haha..


har även fyndat en begagnad byrå via en sida på fejjan.. :) kikat efter en länge, hade tänkt köpa en ny på Ikea om jag inte fick tag i någon begagnad men det är ju en bit att köra till Happis.. så det var ju perfekt att det var en tjej på byn som ville sälja sin.. får ta med mig gubben för å hämta den på onsdag.. perfekt! :)


eftersom det inte verkar vara nå vettigt att se på tvn så slår jag väl på ännu ett avsnitt av One Tree Hill, snart är även andra säsongen genomplöjd.. :P haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 maj 2012 22:22

Tänka sig, när liten har disco i magen, så känner jag mig inte lika ensam! <3

Av Ida Söderblom - 19 maj 2012 18:14

har precis kommit hem från ett 1års kalas för lilla Bella och lite grillning hos svärmor.. :) varit en fin dag, men ack så blåsigt! frös lite om mina småtossingar när jag gick barfota i mina sandaler :P


har varit lite tyst här i 2 dagar igen, allt pga att telia valde att krångla till det en massa! i torsdagsmorse visade sig att jag hade varken internet eller tv.. väntade ett tag, sedan ringde Eriik dem mitt på dagen, fick svaret att "vi kanske har fixat det till imorgon eftermiddag".. men jippie!?

men inte fick jag tillbaka nå internet igår, vi provade ringa igårkväll igen men då det var över 35 minuters väntetid så fick det vara.. imorse så funkade det igen, så de har väl lagat de om var fel antar jag..


men kan lova er att det är ack så drygt att vara utan tv och internet i två dagar med spöregn utanför fönstren.. och man kunde ju hoppas på att det leder till ett gnistrande hem, men icke sa nicke.. Inga var för lat för de ;)

vart ligga under täcket å läsa, virka lite och kika på One Tree Hill.. kommer inte ihåg vart på säsong 6 eller 7 jag slutade sist, så jag ser om hela serien istället ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 maj 2012 19:41

uuuh, så jag är tröööött! känns som jag skulle kunna sova hela veckan fram till att Eriik kommer hem igen.. :/

mitt järnvärde är bra, men lilla Bäbbe tar väl ut mamma sin.. sedan kommer det väl kanske lite efter från Sundsvallsresan, det blir alltid lite mindre sömn då, framförallt sämre sömn, och sedan var vi i stugan 2 dagar å städade och tömde..


just därför tror jag att jag bara ska vara hemma imorgon, plocka undan lite, vila och gå nån promenix.. hade lust att åka ner på hundutställningen och kika, men både smhi och yr säger regn imorgon.. å då äre inte så huuua roligt att stå i parken å kolla på hundarna.. så vi får väl se vad vädergudarna säger..

nu ska jag iaf krypa ner under täcket med en bok, så får vi väl se om jag somnar med den på näsan efter första sidan eller om jag kanske orkar ett kapitel iaf ;)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards