Alla inlägg under maj 2012

Av Ida Söderblom - 7 maj 2012 15:48

uuh så rastlös jag är.. vad jag än försöker göra så blir jag rastlös.. tur tvättmaskinen tvättar av sig själv iaf, annars hade det nog inte blivit någon tvätt tvättad alls idag.. :P

har pysslat med lite smycken, men har helt (!?) slut på lås.. trodde jag hade beställt hem, men uppenbarligen inte.. tur vi ska till Pite en sväng imorgon så får jag försöka komma ihåg att springa förbi pysselaffären och köpa några där..


funderar över vad jag skulle ha gjort för middag idag.. makaronipizzan igår var ingen höjdare i min mun iaf, ska ge den en till chans när jag har mer ost å sånt hemma.. kände för burgare, men känns inte som så stor idé att tända grillen för att endast grilla en burgare.. :P och att steka är ju inte alls samma sak..


tror jag ska ta å hänga tvätten, starta en till maskin och sedan bege mig ut på en promenix.. kanske stillar det rastlösheten lite iaf?

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 maj 2012 09:17

Idag går vi in i vecka 24 :) helt ofattbart.. snart är det mindre än 100 dagar kvar till beräknad förlossning.. nog för att endast 3 % föds på just BF-dagen..


  • Din graviditet startade Mån 28 nov 2011.
  • Din menscykel är ca 28 dagar
  • Du blev gravid ungefär Mån 12 dec 2011 (ägglossningen).
  • Du är på dag 162 av 280. (57,9%).
     
  • Du är i vecka 24.
  • Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
  • Du är i 5:e kalendermånaden.
  • Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
  • Du är i trimester två.
  • Beräknat förlossningsdatum Sön 2 sep 2012
  • Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.

Men vårt lilla Sesamfrö har börjat ha disco i magen varje förmiddag! :D å det är så mysigt! går inte förklara känslan! nu önskar jag bara att Eriik oxå ska få känna det..


Blir att åka till Pite i veckan för att lämna nya blodprover och hämta ut en blodsockermaskin.. bara hoppas på att det visar lika bra som det har gjort alla andra gånger.. men just för att jag inte kan göra någon glukos-belastning utan att troligast få en supermegadumping så får jag väl sticka mig i fingret en massa gånger under en dag.. tur jag har min kära sambo hemma som kan hjälpa mig ;)


Tiden springer fram, vi längtar efter dig älskade Bäbbe!

Av Ida Söderblom - 6 maj 2012 21:28

varit en oerhört låååång och tråkig söndag.. jag har inte gjort nå, förutom gått en promenix å lagat lite mat.. men jag har inte heller haft någon inspiration till att göra nå annat heller för den delen..

och så fortsätter nog kvällen, därför går jag nog å lägger mig redan nu ;) för när jag då vaknar imorgon äre bara 1 natt till så kommer Päälsk hem sen :)


imorgon står det iaf tvättstuga på schemat här hemma, och dammsugning.. hoppas det är soligt imorgon, ja iaf plusgrader, så den här snön som kom fortsätter att tina bort.. jag vill ju plocka fram utemöblerna, kratta på gården och börja fixa å trixa lite här hemma på gården..


men nu blir sängen, läsa nått kapitel och sedan sova..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 maj 2012 17:36

det är inte alltid så himla roligt att göra mat åt sig själv.. Eriiks matlådor för nästa vecka står redan i frysen, fattas väl någon kanske.. så därför bestämde jag mig för att prova något nyss idag.. :) makaronipizza.. okokta makaroner, lite korv, paprika, ost å en äggstanning.. vi får väl se vad de blir av det hela.. det försvann iaf lite korv ur frysen ;)


tror jag ska bege mig ut i slasket på en promenix efter maten, har så fruktansvärt tråkigt här hemma idag så jag vet inte vart jag ska göra av mig själv.. så en promenix å lite pyssel blir nog bra :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 maj 2012 12:47

idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon.. :) klev inte upp förens 11:20, riktigt skönt.. nog för att jag inte sov fram tills dess, men låg som typ i dvala kanske? skönt vare iaf :)


det har iaf slutat snöa ute, och det är 5 plusgrader.. så förhoppningsvis så tinar snön som kom igår fort fort fort fort fortare än fortast! :P

sen tror jaag inte den här dagen har så mycket att erbjuda.. ska nog mest bara plocka undan lite här hemma, gå en promenix och slöa i soffan.. känner inte för nå annat iaf..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 5 maj 2012 13:06

men fyy faaan vilket skitväder.. :( snö snö snö.. jag vill ju ha vår nu! tur att vi aldrig "hann" lägga om till sommardäck iaf.. får se hur många som åker brett på crusingen ikväll.. haha


grillade hos Andy med familj igår :) hallonpajen vart mer som en.. gröt? när man hade värmt upp den igen.. haha ;) men en väldigt god gröt.. får prova göra den igen nån gång men äta den direkt istället..

nu ska jag hoppa i duschen, göra några mellisar inför kvällen, byta om och sedan åka ner på byn.. ska in en sväng på apoteket om de har öppet, sen blire palt hos svärföräldrarna..


till veckan bär det av till Sundsvall om allt går som planerat och nån av bilarna vill som vi vill ;) just nu har jag hängt upp avgasröret med steksnöre (!?) då de var det enda de hade på ica igår ;) haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 4 maj 2012 12:24

jääs! slog mitt eget person bästa på rundan genom byn, utan att ens försöka.. :) 27 minuter tog det.. minns inte riktigt vad det tog i början av januari förra året, men nog tror jag det var nå mellan 40-45 minuter? :P


kylbägen är packad, så nu bär det av ner på byn :) promenixa lite, köpa micorn åt Eriik, grillning hos Andy med familj.. så får vi se om dagen/kvällen har något  mer att bjuda på..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 4 maj 2012 10:49

Kycklingen ligger i marinad, en hallonpaj med knäcktäcke står i ugnen.. bara den är klar ska jag packa ner lite mellisar och åka ner på byn :)

dock så måste ju pajen svalna lite innan jag kan packa ner den, så därför får det bli en promenix genom byn innan jag åker ner oxå.. även om jag å Teresa skulle ut å gå på byn så skadar det ju inte med två promenixar i solen :) lite D-vitamin boost för kroppen..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards