Alla inlägg under maj 2012

Av Ida Söderblom - 4 maj 2012 09:19

Fredag, och ingen Eriik kommer hem till helgen.. bläää!

men men, ingen vägning idag heller, nu kör vi på en gång i månaden så jag slipper bli nedstämd varje fredag.. för det spelar ingen roll hur gravid jag är så svider de lika mycket varje gång vågen inte visar minus..


undra vad denna dag har att erbjuda? precis ätit frulle, ska ta fram nå kyckling ur frysen å lägga i marinad.. kanske hittar jag någon att grilla med, annars så får jag väl grilla själv här hemma.. :P

ska ner på byn vid 14tiden å köpa en begagnad micro till cheven.. blir lättare för Eriik att kunna värma sin mat vart han än är om han har cheven med sig :)

en promenix ska jag hinna med innan det oxå, min ländrygg mår så mycket bättre då..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 3 maj 2012 20:28

ja, det kan man verkligen säga att jag har! jag har i princip inga kläder längre, allt är för stort å det är ju inte så roligt att gå å använda samma hela tiden.. så jag gjorde slag i saken och klickade hem 5 tunikor och 2 kortare klänningar.. först så trodde jag att jag kanske varit lite för optimistiskt och köpt för liten storlek på allt eftersom det inte var nå stretchmaterial i nån av dem.. men icke, det var inte i det problemet satt.. utan i passformen!


den ena så hade jag urringningen nere vid naveln(!?) och tuttarna höll på hoppa ur.. visst, man skulle ha ett linne under den, men det såg då hemskt ut..

den andra och tredje skulle ha "rynk" under tuttarna, men den ena hamnade halvvägs nere på magen och den andra mitt på tuttarna, så de går ju bort direkt..

den fjärde var längre fram än bak, så rumpan syntes.. nej tack!

och den femte, ja.. den vettefaan vad jag ska säga om.. för kort bak, för vid upptill och bara helt fel.. så jag var ganska så besviken när jag gick vidare till klänningarna, men de får nog stanna hemma, kanske! ska höra av sambon tycker.. gillade modellen på dem iaf..


men men, det är bara fortsätta jakten på några tunikor då.. eller snarare jakten på något att ha på sig i sommar! jag hade som tänkt sikta in mig på tights (för de behöver jag inte köpa även om magen växer med tanke på hur stor jag varit) och några tunikor/klänningar och långa linnen.. jakten fortsätter!


förut var jag glad om jag ens kom i kläderna, nu ska man måste bekymra sig om hur de är sydda oxå ;) haha

pusspuss

Av Ida Söderblom - 3 maj 2012 11:48

ibland är man bara allt för glömsk, eller snarare dum kanske!? :P inte kan jag åka till Pite idag för att utföra mina ärenden.. skulle hämta en sån dära maskin som man kollar blodsockret på och lämna nya blodprover, men eftersom jag tagit min medicin redan så kan jag ju inte ta proverna idag.. dumma mig, klantarsle! :P

känner för att baka nå, frågan är bara vad? eller om jag kanske ska ta en promenix? betydigt sundare ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 3 maj 2012 09:31

ååh, idag fick jag vakna till en solig dag, igen :) frågan är bara vad den har ett bjuda på? jag borde åka till Pite, men hur kul äre att åka själv egentigen? :P jaja, får se om jag kanske får någon med mig, annars struntar jag i det..

ska iaf springa upp å starta en tvättmaskin, vill tvätta bort allt innan vi river toan nere, och plocka ihop all ren tvätt som ligger där.. gästrummet som ligger utanför toan har blivit till ett tvättrum.. hums, jag vill verkligen bygga en tvättstuga nere i källaren.. kanske, kanske, kanske har vi råd att göra det i sommar :)


näe, nu ska jag glo lite tv, smsa nån vän å se om de vill med till Pite annars får de nog blir en promenix eller gå ut på gården en stund :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 maj 2012 21:37

tog mig en rask promenix genom byn.. även om solen hade gått ner, och blåsten gjorde mina kinder röda så var det riktigt skönt! :) när jag kommit lite mer än halvvägs så fick jag en "konstig" känsla i nedre delen av magen.. kanske var det Sesamfröet som la sig på något konstigt sätt?


nu blir sängen, imorgon kommer kanske vår uppvärmning inför nästa vinter hem till oss, så då har vi lite jobb framför oss.. kapa, klyva, lada in, stapla, bära in i huset å elda :P

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 maj 2012 19:55

hur kommer det sig att glada nyheter ofta för med sig dåliga nyheter? vi hade ju hoppats på en kortvecka bort för Eriik, att han skulle komma hem på fredag, att vi skulle köra 140in på crusingen i Pite på lördag och att vi skulle hinna städa ihop på gården tillsammans under söndagen.. men icke.. den dåliga nyheten är att så blir det inte, utan Eriik kommer hem på tisdagkväll nästa vecka.. men till den glada nyheten, han ska börja jobba 7 dagar vara ledig 7 dagar =D så på de sättet äre självklart en en jättebra nyhet.. men ändå tråligt när planer går i stöpet och det blir fler nätter än man tänkt ifrån varandra..

men nu ska jag bege mig ut på den dära promenixen jag pratade om tidigare idag, fastnade framför supermario 3 på 8bitars så den blev aldrig av imorse ;) haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 maj 2012 09:58

trött trött trött trött.. uuuh, jag är inte annat än trött just nu.. mitt järnvärde var bra sist, riktigt bra, så de borde inte ha hunnit att sjunka så mycket på så kort tid att det är det som är grunden till min trötthet..

men solen kikar fram mellan molnen, det är 9,5 grader varmt i skuggan.. dock så blåser det en del, men jag hade tänkt ta mig en promenix genom byn ändå, kanske solen gör mig lite piggare :)


måste fundera ut vad jag ska äta till middag oxå.. kolla igenom vad som finns i frysen, och vad jag är sugen på.. har haft så dålig matlust den senaste tiden.. :(

pusspuss

Av Ida Söderblom - 1 maj 2012 20:26

ååh, hur skönt det än är att vara i fjällen, så är det så grymt skönt att få komma hem! :) speciellt när man kommer hem och ser att all snö på framsidan har tinat bort och att det inte är så jättemycket kvar på resten av gården.. våren är på äntligen på väg till oss oxå :)

dock så saknar jag alla tussilagos som jag är van att se i dikeskanten, här lyser de med sin frånvaro..


vi kom ju hem redan igår, så vi hann med att grilla med några vänner igår och fick sova en natt tillsammans här hemma i vår egen sköna säng innan det var dags för Eriik att åka tillbaka till jobbet.. saknar honom redan!


men nu ska jag äta ett sista mellis sen kryper jag nog ner under täcket, är sjuuuukt trött.. ska tömma kameran på bilder från helgen, så får vi se om de dyker upp några hära.. :)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards