Alla inlägg under juni 2012

Av Ida Söderblom - 11 juni 2012 21:40

Som jag skrev lite om i tidigare inlägg så vart det heeelt ändrade planer! :/

Eriik brukar ju åka iväg med tåget på tisdagar för att börja jobba på onsdagar, men nu ringde de å ville att han skulle börja idag (måndag).. tyvärr så ringde de en kvart innan tåget gick från Lule, och dit tar det 45 min att köra härifrån, och då var ju inget packat..

så vi skyndade oss hem, packade ihop hans kläder å matlådor, packade in oss i bilen och körde iväg.. hela vägen var det bara regn regn regn och åter regn..


väl framme så var det bara för mig att vända igen, eftersom jag skulle upp imorse.. min rygg skrek verkligen nej, och hemma å i säng var jag inte fören efter kl 1 på natten..

så när väckarklockan ringde imorse var jag verkligen död.. tvingade mig själv in i duschen för att vakna till, och lindra lite av ryggvärken.. tog mig iväg på jobbet med efter det så har dagen segat sig fram :P

därför tänkte jag nu gå å lägga mig, och hoppas på att få sova bra inatt.. imorgon efter jobbet ska jag verkligen inte gör nåå! bara ta det lugnt, sova tidigt och vila ut mig lite..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 juni 2012 20:24

Idag har jag varit till barnmorskan :) eftersom det var ändrade planer igår, vart tvungen skjutsa Eriik till Gällivare för jobb, så fick jag gå dit utan han idag.. :( däremot så passade min mammi på att följa med och fälla en och en annan tår.. haha.. fjantmammi!


SF-måttet hade stigit från 24 till 32!?! haha :) Barnmorskan tyckte det var en rejäl höjning, men eftersom det bara var andra gången vi tog så vart hon osäker på om hon hade mätt det helt rätt förra gången.. men hon kände livmodern riktigt bra den här gången..


sedan när vi lyssnade på lillhjärtat å var hjärtslagen lägre än vad vi haft förut, det låg mellan 130-140, men när vi lyssnat ett tag började de öka.. barnmorskan trodde att Sesamfröet låg å sov, men vaknade när hon klämde och kände.. hon förklarade att när barnet sover så är hjärtslagen lägre, så det var absolut ingen fara..


nästa kontroll är redan nästa vecka, på torsdag.. för efter det så åker vi på semester, och då tyckte hon det skulle för lång tid tills nästa gång vi kunde ses..

järnvärdet hade sjunkit från 129 till 117 på 2 veckor, så nu ska jag börja med min blutsaft å se om värdet blir nå bättre, för om det blir sämre måste jag börja med järntabletter.. :/

blodtrycket var fortfarande lågt, vilket hon bara tycker är bra.. däremot så var mitt socker högt för första gången, men hon trodde det hade att göra med att jag nyss ätit.. fick med mig "socker-makinen" hem igen så ska kolla lite då och då för att vara på den säkra sidan.. :)


men i övrigt mår jag bra, förutom tröttheten som har kommit tillbaka.. :/ sedan sväller mina ben och fötter varje kväll, ischiasnerven på höger sida kommer oxå i kläm varje kväll, tyvärr så hjälper det inte att stretcha ut den.. blir bra i typ 5 min sedan är den dära outhärdliga smärtan tillbaka.. men jag klagar inte, bara lite ;) det lilla livet är värt besväret, och såååå efterlängtat!

Eriik har även börjat känna sparkarna nu.. 3 gånger har han lyckats känna det lilla livet, men jag får mig en omgång flera gånger om dagen.. M Y S I G T ! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 juni 2012 15:08

meeen uuuh! det gör ju faaan inge annat än att regna! blir så less.. man kommer sig inte för att göra nå, och ute går det inte att vara.. :/

jobbade mina två första dagar torsdag-fredag förra veckan, vääääääldiigt lugnt.. får hoppas det kanske blir lite mera fart i caféet sen.. annars blir jag nog lite smått galen ;)


igår var vi till Lule för lite shopping.. :) vart bla en skötväska och en rulle isolering.. så nu är vagnen klar för Bäbbes ankomst, men än får Sesamfröet inte komma ut..

isoleringen var till till källaren, så nu har vi isolerat klart runt ack-tankarna i pannrummet :) Eriik ska iväg å köpa mer spånskiva imorgon, spika upp den å sen äre klart där nere.. hittade nån gammal färgburk så jag kanske målar på lite där nere sen i sommar :)

nu ska vi byta om och bege oss ner på byn..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 juni 2012 21:39

ångest, ångest, ångest och ett stycke ryggvärk.. kan man operera bort ischiasnerven?

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards