Alla inlägg under juli 2012

Av Ida Söderblom - 26 juli 2012 22:21

aaah.. :) det är så förbannat skönt att duscha! :P att man sedan drar sig för att få det gjort är ju egentligen helt sjukt, men så äre varje gång.. och när man väl står där så vill man inte gå därifrån.. ;)


annars har jag inte gjort s mycket ikväll, städat sovrummet och fortsatt på dopklänningen ikväll.. det behövs inte så mycket för att jag ska bli helt slut nu.. att dammsuga är som att mörda ryggen.. haha..

nu blire ett kvällismellis och sedan sängen så jag orkar upp imorgon.. fredag och päälsk kommer hem! :D

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 juli 2012 22:43

så hann klockan bli mycket ikväll oxå :P jag som hade tänkt gå å lägga mig tidigt, men jag fastnade i virkningen av dopklänningen.. det tar lite längre tid än att virka små bäbbeskor eller mössor ;) gäller att läsa mönstret så det blir rätt, men nu äre dags att börja ökningarna..


idag har jag inte hunnit med så mycket annat.. handlat lite, hämtat en klädpåse som Alexandra hade plockat ihop, lagat middag med matlådor, gått igenom klädpåsen och virkat ;)

Bäbbe har hållit till på vänster sida av magen idag, det hör till ovanligheterna kan jag säga!


vet ni hur mycket bäbbekläder det ryms i en vanlig plastkasse!? helt otroligt mycke.. haha.. annat äre när man ska packa ner nå åt sambon, då ryms ett par jobbrallor sedan äre fullt i påsen ;)

imorgon hade jag tänkt starta första maskinen med bäbbekläder, måste ju börja nån gång och nu äre ju inte så länge kvar.. kom att tänka på det när jag gick igenom påsen från Alexandra och när jag kollade igenom vad vi köpt att vi har verkligen inget som är tjejigt ;)

nog för att jag har sagt han hela tiden, men många andra tror på en flicka.. vi får väl se vad som kikar ut ;) blir kanske att köpa lite tjejigare kläder om det visar sig vara en tjej.. haha..


nu äre dags att krama kudden, bara 2 nätter kvar tills Päälsk kommer hem.. läääängta!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 juli 2012 21:28

Det tar sig ;) haha.. många varv kvar tills den är klar dock, men påbörjad iaf.. :)

Av Ida Söderblom - 24 juli 2012 21:27

helt sjukt, idag är det endast 40 dagar kvar till BF! vart har tiden tagit vägen!? det är hela 198 dagar sedan vi fick veta att det var ett litet Sesamfrö som växte inuti min mage.. Obeskrivlig kärlek och längtan! <3


ikväll tror jag dessutom att Bäbben har stått på alla fyra och putat med rumpan :P magen har stått ut på ett konstigt sätt, som om någon hade stoppat in en mindre fotboll på höger sida av magen.. samtidigt så var det massa rörelser neråt.. någon som skaka rumpa kanske ;)

Put your ass in the air, eller vad sägeru Satu? ;)


har även börjat på dopklänningen idag :D det gäller att läsa mönstret både en och två gånger så det inte blir fel, för jag vet hur besviken jag skulle bli.. så jag är nog lite borta i skallen när jag sitter med detta projekt ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 juli 2012 22:17

uuuh.. jag är såå trött så jag vet inte vad.. varit helt slut i kroppen idag, verkligen noll energi på jobbet..

men jag tog iaf tag i gräsmattan när jag kom hem, så nu är hela baksidan klippt iaf.. framsidan och plätten runt den föredetta flaggstången kvar..

hunnit med att tvätta en maskin oxå, eller ja.. maskinen tvättade ju själv efter att jag hade fyllt å startat den ;) gjorde även en stor laddning chiliconcarne, 4 matlådor till Eriik och 4 till mig :P

men nu ska jag krypa ner under täcker och hoppas på att få soooova inatt.. även om jag är helt slut om dagarna så verkar det vara helt omöjligt att komma i säng före halv elva på kvällen.. humfs..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 juli 2012 10:42

Idag har vi lördag, dock så vakade vi upp till att regndropparna smattrade mot fönsterrutan.. men vad gör väl de, nu är det uppehåll iaf :) detta verkar vara en riktig regnsommar, så det är väl bara att vänja sig ;)


Igår hann jag inte mer än hem innan Mats ringde å frågade om jag inte skjutsa han fram å tillbaka till Pite, så det var bara byta om, hoppa in i bilen och åka ner på byn för att hämta upp han :) Men inte mig emot, men Mats får man sig alltid ett gott skratt eller två.. Han lämnade även en överraskning under passagerarstolen till mig, tok-Mats men tack så jättemycket!


Efter jag varit lite privatchaffis åkte jag hem och åt lite middag, började virka på en ny mössa och sedan bar det av ner på byn igen då min snygging kom hem från Gällivare! :) vi var runt lite på byn, träffade lite folk och surrade lite skit här och där.. sedan bar det av hem och jag kan lova er att jag var trött.. :P det märks att det är någon mer än bara jag som ska ha av energin i kroppen.. slocknade ganska så fort vill jag lova!


just nu sitter jag å väntar på duschvatten, sedan bär det av till Pite för lite loppis i badhusparken.. vet dock inte vilka tider de var, så jag ska kanske försöka se om jag hittar nå sånt :P

i eftermiddag/ikväll äre kusinträff som gäller, Eriik å hans kusiner på mamma hans sida har kusinträff varje sommar och idag är det dags igen! :)

men nu ska jag leta tider och packa ihop några mellisar så jag har :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 juli 2012 07:25

uuh, inatt har jag haft sendrag från och till hela natten i vaderna.. vet att man kan få det under graviditeten, men vad äre som orsakar det egentligen?


när jag var yngre hade jag det ofta, nästan varje natt, men det var lääääänge sedan nu.. då fick jag stretcha ut benen varje kväll innan det var dags att gå å sova.. enligt sjukgymnasten var det för att jag växte.. men inte faaan växer mina ben nu :P haha..

jaja, jag ska inte klaga.. jag har fått mått så bra under hela graviditeten, lite illamående i början och lite foglossning/ischias från och till hela tiden, men det är ju inte mer än vanligt.. får väl börja stretcha benen på kvällen igen och se om det kanske hjälper, man kan ju hoppas iaf :)


nu äre snart dags att åka iväg på jobbet, sista dagen för veckan och ikväll kommer min snygging hem.. :) som sagt så har jag och Sesamfröet bestämt att det är kramkalas hela helgen ;) haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 juli 2012 22:30

Idag efter jobbet åkte jag hem till svärmor för att nysta garn, och nystat har vi gjort! :) 4 härvor fattigare, men 4 nystan rikare! wiihoo! nu finns det inget som hindrar mig från att börja på dopklänningen..

Fick även låna en virknål med storlek 3,5, mönstret rekommenderar 2,5, så jag tänkte prova denna å se hur det blir.. hoppas på att det stämmer kanonerns! ;)


 


annars har jag inte gjort så mycket idag.. det var inte en enda kotte som var å handlade i kiosken medan jag var där, och i butiken hade vi 2 kunder.. inte full rulle precis ;)

så jag har fortsatt virka bäbbeskor, och nu när jag kom hem så gjorde jag klart bäbbemössan :)


 


jag har fastnat i virk-träsket just nu ;) så är det när man har allt för många hobbys, alltid fastnar man i något.. men jag älskar att skapa, så det är ju bara köra på så länge man tycker det är roligt.. :P


nu ska jag krypa ner under täcket och vänta på att min kära sambo ska ringa.. han jobbar än, och har slut ström i mobilen.. så han skulle ringa när han kommit tillbaka till cheven.. det vart inte så han kom hem idag, men imorgon! kraaaamkalas ska vi ha hela helgen har jag och Sesamfröet bestämt! :P

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards