Alla inlägg under oktober 2012

Av Ida Söderblom - 3 oktober 2012 14:10

Rita kors i taket, lillkillen har sovit över 2 timmar själv i soffan!?! har aldrig hänt förut.. jag har hunnit plocka undan i sovrum, vardagsrum, kök och matsal, plockat ur å i diskmaskinen, diskat undan pannor, sorterat lite papper, ätit lunch utan att stressa, ringt elbolaget, sorterat mina garnet och säkert har jag sprungit å kollat till lillen en miljon gånger, hunnit fundera på om han fortfarande andas :P


men nu sitter jag här å vet inte vad jag ska göra, är så van att ha honom i famnen att nu när jag inte har det, och jag redan har plockat undan det värsta här hemma, så vet jag inte vad jag ska göra :P sitta å titta på honom tills han vaknar? nog för att han är sötast i världen men ;) haha

kanske jag tillåmed kan plocka fram virkningen igen? har ju inte virkat sedan han föddes så :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 oktober 2012 13:30

helt ofattbart, idag är det 4 veckor sedan lilla Elias tittade ut! vart har tiden tagit vägen? jag har verkligen tappat september, när vart löven gul? och när började träden tappa sina löv?

Erik är inne på sin tredje arbetsvecka, och det är grymt jobbigt att inte ha honom hemma.. :/ men men, vi biter i det sura äpplet och kämpar oss vidare..
vi funderar på om lillen har lite problem med magen eller vad de kan vara.. första veckan skrek han bara, då berodde det på att jag inte hade mat nog åt honom, så när vi började med både amning och ersättningen så vart han nöjd.. nu tycker jag inte vi gör annat än äter, skriker, äter, skriker och sover famnen.. det är väldigt sällan han är nöjd, och hungrig kan han då inte vara för han får äta de han vill..
man blir ganska så låst att han bara vill sova famnen om dagarna, gud nåde dig om du lägger ner honom och går iväg.. tackålov så sover han iaf i sitt babynest om nätterna.. :) mellan matstunderna vill säga..

förut hade han stunder på dagarna då han var vaken och nöjd, låg å tittade sig omkring.. nu duger inget, å det skär i mammahjärtat när han bara skriker..
för hur mysigt det än är att ha honom sovandes i famnen, så blir man ganska så låst..
vagnen trivs han bra i, då somnar han och sover så gott.. men idag har det bara varit regnigt så då äre inte så roligt att gå ut å gå direkt, hoppas på bättre väder imorgon..

näe, nu har jag gnällt ifrån mig lite, får höra vad barnmorskan säger på torsdag.. kanske har hon något tips eller förslag, eller bara en liten förklaring kanske..
pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards