Alla inlägg under april 2013

Av Ida Söderblom - 22 april 2013 11:12

Åh, jag kan inte sluta titta på dig älskade barn.. du utvecklas så fort, det är nya saker hela tiden och sin personlighet kommer fram mer å mer.. mamma älskar dig Elias!


Däremot så är vi inne i en vägra-mat-period.. gröt, flarra ä majskrokar går ner, mat vägrar han.. skakar på huvudet å gråter, vet inte om det bara är en period eller om han kanske har ont i halsen eller munnen?
Ibland kan det funka med bitar från min tallrik, lite potti i lördags å palt igår.. vi får väl se hur det går vid lunchen idag..

Av Ida Söderblom - 17 april 2013 20:11

Pappa, jag når inte ner till pedalerna ;)


Elias har börjat älska bilar, lastbilar, grävare, traktorer.. ja, ni förstå :) sätter man han i bilen tar han genast tag i ratten weller växelspaken och gör brumbrumljud :) ligger ju inte alls i släkten att gilla sånt, inte då.. haha..


När vi är ute på promenad och passerar Öhmans garaget så vevar han med armarna och gör massa ljud :)

Av Ida Söderblom - 16 april 2013 21:54

Elias var lite små snorig igårkväll, på natten vaknade jag av att han inte kunde andas, helt täppt var lillstackarn..
Efter nässug, näsdroppar, vatten, trösta å gosa så somna han om på mig.. vet inte hur många ggr vi vaknade under natten :/


Idag har han varit kinkig, ledsen å mammig.. sovit mycke och snorat.. vi tog en promenix på lite över en timme så vi fick i oss lite friskluft :)


I skrivande stund sitter jag och fryser under en filt i soffan med en kliande hals.. blir väl sjuk jag oxå, sjukstuga här hemma på Björkbacka.. önskar att pappan i familjen kommer hem å tar hand om oss..


Måste få visa en underbar bild på min lilla nakenfis från tidigare idag, underbaring <3

Av Ida Söderblom - 15 april 2013 21:50

Vet inte hur många ggr den senaste veckan lillkillen har slagit näsan :/ idag har han däremot klarat sig ifrån kraschlandningar :)


Känner att Elias inte riktigt är sig själv, han är väldigt kinkig och många gånger duger verkligen ingenting, sedan tvärvänder det och han blir glad, pratar och skriker.. han har kommit på att han kan skrika, åsså lyssnar han, så skriker han igen :)
Men jag misstänker att det är tänderna aom spökar, för vi har många b-blöjor med tandbajs :/


Nu ligger han i spjälsängen å sover, snurrar å vrider sig, låter väldigt snorig, så vi får väl om han är på väg att bli sjuk igen :(
Vi som precis blivit av med hostan..


Imorgon hoppas vi på sol, så vi kan vara ute å mysa :) det tinar väldigt mycket nu å det är så härligt.. ska mojsa runt med spaden i snön på altanen imorgon så det tinar snabbare :) halva altanen är fortfarande täckt av snö..
Har hittat lite inspiration om hur jag vill göra där ute, så kooooom nu sol å vår!! :)


Nu krama kudden.. :)
Nattinatt och sov gott..
Pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 april 2013 21:09

Idag har vi tillbringat dagen ute i solen :) riktigt härligt å varmt, blev en långpromenad.. Elias verkligen älskar att vara ute, och nu är han oxå så nyfiken å vill titta på allt, pekar/viftar å gör ljud :)
Marken är väldigt intressant, den är ju inte längre vit.. :) blir roligt att se hur han reagerar när gräset å blommorna kommer..


Är varmt nu ikväll oxå, 5 plusgrader ute nu i skrivande stund :) hääääärligt!


Erik har åkt till Gällivare för jobb då de står lite still på bygget på E4an, men har vi tur kommer det kanske igång i veckan å då kommer han hem :) hoppas hoppas!


Tänkte göra tidig kväll ikväll, ligger redan i sängen, Elias somnade tidigare än vanligt å han har varit lite sisådär med maten idag..
Nattinatt och sov gott..
Pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 april 2013 22:07

Uuh :( jobbigaste kvällen på länge har vi haft ikväll, jag och lillemannen.. det var nästan som när vi gav han han alla magdroppar.. skrik, skrik, skrik och verkligen ingenting hjälpte :( han vägrade tillåmed flaskan å det har ALDRIG hänt innan.. man känner sig så värdelös och otillräcklig..
Efter mycket omåmen, kramar, pussa, sånger, babblarna, magmassage m.m så tog han tillslut flaskan, vällingen var då kall, men han åt.. och tillslut somnade han i famnen..
Nu ligger han i sin säng, fortfarande med tutten i min, vilket inte är vanligt när lilla herr Söderblom somnat.. vi får väl helt enkelt se hur natten blir..


Vet inte om jag nämnt det, men den senaste tiden har Eriik jobbat hemma, så oerhört sköööönt! Och förhoppningsvis fortsätter det så ett tag..
Men just idag så hade de lite att göra på bygget, så vid lunch åkte han upp till Gällivare för att fixa lite grejer på lastbilen..
Han kommer hem imorgon igen, men ooooh så jobbigt det är att vara själv sånna här kvällar.. jag borde vara van, jag var ensam med Elias nästan alla kvällar och dagar när hans mage var som värst.. men man glömmer fort..


Tempen hade stigit lite på Elias tidigare ikväll, ingen direkt feber men högre än han brukar ha.. önskar att hans hosta vill försvinna, men den hänger sig kvar.. imorse var det riktigt illa :/ han lät tillåmed hes när han pratade.. hönsmamma som man är så tänker man alltid i de värre banorna.. menmen, bvc sa vi skulle återkomma om det inte blev bättre eller om han fick feber, så vi får väl se efter helgen..
Han dricker då massor med vatten iaf, så om det bara var slem så borde det ju lossna å försvinna snart..


Bäst att lägga ifrån sig telen och stänga ögonen, utifall det vill sig till att bli en jobbig natt..
Nattinatt och sov gott..
Pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards