Alla inlägg under maj 2013

Av Ida Söderblom - 1 maj 2013 14:28

Jag å Elias hade sett fram emot en mysig vecka med pappa i husvagnen, att grilla å kolla på majbrasa, gå promenader och kika på alla traktorer..

Men icke!! :/
Måndagen började men överfulla bajsblöjor, tänkte att fler tänder är på G, eller att de berodde på att Elias fått äta färdigköpt barnmat i helgen..
När Erik slutade kom första spyan, å han fick inte behålla nå på hela kvällen.. provade blåbärssoppa å ersättning, allt kom upp.. HEJ MAGSJUKA!

febern rusade upp på över 39..
Natten vart lång, många blöjor fick bytas, men tack å lov slapp han kräkas under natten.. han fick en flaska ersättning under natten, i omgångar..
Ersättning till frulle och lunch, spyan höll sig borta..

Elias sov på mig i över 2 1/2 timme.. när han vaknat å jag reste mig upp sa det knak i min ländrygg och smärtan var (är) outhärdlig!!
Hittade en ställning som funka, dubbelvikt med huvudet mellan knäna var de enda som nästan funka, då var det en mer molande värk.. men så fort jag rörde mig så kändes de som att nån högg mig i ländryggen med en stor kniv.. att gå var inte ens att tänka på!

Härdade ut tills Erik kom å kunde ta hand om Elias.. då han hade fått behålla maten hela natten å dagen så tog Erik med sig honom för att köpa nå starkare smärtstillande än ipren, som inte hjälpte alls.. å choklad skulle jag ha! ;)

De kom hem, satte ner påsen med grejer å stängde dörren till husvagnen, då kom de..
Elias spydde ner hela Erik, allt han fått i sig kom upp över Erik..

Det var bara försöka ta sig in å hjälpa dem i duschen.. jag fick gå dubbelvikt, med händerna runt fotlederna, å även fast de gjorde sjukt jävla ont så kunde jag inte låta bli att skratta..

Dusch å nya kläder för killarna, å Erik fick smörja in mig med voltaren gel.. men att gå tillbaka till husvagnen var inte att tala om, så Erik fick köra in bilen i jobbgaraget så jag kunde åka tillbaka till husvagnen..

Så inatt fick vi sova i skilda sängar.. första gången jag sover utan Elias, men då jag inte kunde röra mig så fanns det inte en chans i världen att jag skulle kunna ta hand om Elias på natten..
Och även om vi bara sov i varsin del av vagen så var det grymt jobbigt.. men dey vägdes upp av Elias leende då jag ropade på han imorse å han fick syn på mig :) mamma-barn-kärlek!

Ingen mer spya, än, å innehållet i blöjorna är fastare.. idag kan jag ligga ner utan att dö, men fortfarande inte sitta eller gå normalt..
Å vad händer då? Jo, Erik börjar känna sig magsjuk..

Så här är vi, tre sjuköingar, fast i en husvagn i Gällivare.. husvagnsveckan from hell!

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards